Головна Новини Ринок України Україна і Корея співпрацюватимуть у сфері сільськогосподарського машинобудування

Україна і Корея співпрацюватимуть у сфері сільськогосподарського машинобудування

Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета провів зустріч з представниками корейських компаній Daedong Industrial Co. Ltd та Hyundai Corporation.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу Мінагрополітики, метою зустрічі стало вивчення можливостей для розвитку співпраці, зокрема, в секторі сільськогосподарського машинобудування.

“Забезпечення українських аграріїв якісною сільгосптехнікою, яка сприятиме підвищенню продуктивності виробництва, є важливим завданням Мінагрополітики. Для цього ми шукаємо можливості для двосторонньої співпраці в сфері сільгоспмашинобудування з міжнародними виробниками. Сьогодні ми вбачаємо значний потенціал українсько-корейського співробітництва, зокрема, у створенні спільних підприємств та реалізації інвестиційних проектів”, – резюмував Шеремета.

Також в ході зустрічі було зазначено, що в Україні технологічна потреба в оновленні машинно-тракторного парку щороку становить майже 40 тис. одиниць тракторів і понад 5 тис. одиниць зернозбиральних комбайнів, а також іншої техніки і обладнання на суму понад $1,5 млрд.

Перегляди: 0