Головна Новини Ринок України “Ощадбанк” з дисконтом продає елеватор на Дніпропетровщині

“Ощадбанк” з дисконтом продає елеватор на Дніпропетровщині

АТ “Ощадбанк” виставив на торги з аукціону OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) елеваторний комплекс в с. Личкове Магдалинівського району Дніпропетровської області.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на agrotimes.ua.

Згідно з описанням лоту, пропонований комплекс має площу 2397,42 кв. метрів і місткості для зберігання зернових 84,7 тис. куб. метрів. Зазначається, що об’єкт оснащений всіма комунікаціями, необхідними для забезпечення його діяльності. Земельна ділянка, на якій розташований комплекс, перебуває в оренді терміном на 49 років, який спливає у 2062 році.

Стартова ціна лоту становить 107 650 048 гривень (без ПДВ). Дата проведення аукціону призначена на 16 січня 2020 року, заявки на участь приймаються до середи, 15 січня. Покупець отримає права та обов’язки орендодавця за чинним договором оренди елеваторного комплексу (строк договору оренди спливає 05.06.2020 року), або зможе оплатити і отримати придбане майно після його повернення та звільнення чинним орендарем.

Комплекс належав групі компаній “Креатив” і перейшов у власність “Ощадбанку” за договором застави. Попереднього разу теперішній власник намагався продати цей об’єкт з аукціону OpenMarket в 2018 році, тоді його стартова вартість становила майже 174 млн. гривень.

Перегляди: 0