Головна Новини Ринок України На нижньому каскаді Дніпра відкрилася навігація

На нижньому каскаді Дніпра відкрилася навігація

Поступове відкриття навігації на річці Дніпро в 2020 році почалося 6 березня на гідротехнічних спорудах нижнього каскаду – Каховському шлюзі.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на ports.com.ua, наказом Державної служби морського та річкового транспорту (Морської адміністрації) визначені дати відкриття та закриття навігації на судноплавних гідротехнічних спорудах Дніпра. Зокрема, навігація на Каховському шлюзі буде здійснюватися з 6 березня по 5 грудня, в Запорізькому районі гідротехнічних споруд (РГС) – з 15 березня по 4 грудня, на Дніпродзержинському шлюзі – з 25 березня по 22 листопада, Кременчуцькому – з 19 березня по 22 листопада, Канівському – з 10 червня по 15 листопада і Київському шлюзі – з 30 грудня по 15 листопада.

З урахуванням фактичних метеорологічних умов, дати відкриття та закриття навігації можуть бути змінені з відповідним оповіщенням.

Навігація на Дніпрі в 2019 році відкрилася в березні і завершилася 15 листопада на Київському шлюзі, 30 вересня – на Канівському шлюзі, 31 грудня – на Кременчуцькому шлюзі, 7 січня 2020 року – в Запорізькому РГС і 31 січня 2020 року – на Каховському та Дніпродзержинському шлюзах.

Перегляди: 0