Головна Новини Ринок України Про відновлення Мінагрополітики поки не йдеться

Про відновлення Мінагрополітики поки не йдеться

Міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства призначено Ігоря Петрашко, який з 2013 р. працює в агрохолдингу Олега Бахматюка UkrLandFarming. У короткостроковій перспективі про відновлення Міністерства аграрної політики та продовольства України не йтиметься.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на agroportal.ua.

Ігор Петрашко назвав два пріоритетних напрямки діяльності. “Перше – підтримати та збалансувати українського виробника в умовах, коли ринки будуть закриватися. Ринки ЄС будуть вводити протекціоністські заборони, зараз потрібно допомогти бізнесу зберегти робочі місця та зарплату. Друге – створити умови, щоб український бізнес відчував себе вдома добре. Якщо нашому бізнесу буде в Україні добре, то прийдуть і іноземні інвестиції, і фінансування з-за кордону”, – цитує його слова agroportal.ua.

Також міністр наголосив на важливості продовження стратегії дерегуляції. За його словами, необхідно створити умови, щоб бізнес мінімально спілкувався з державою, а займався тим, для чого він був створений – забезпечення робочих місць, створення виробництва та експорт продукції.

Перегляди: 0