Головна Новини Ринок України Реєстрація тварин онлайн

Реєстрація тварин онлайн

ДП “Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин розширило спектр додаткових сервісів для суб’єктів господарювання, зокрема запровадило послуги доставки засобів ідентифікації та реєстраційних документів тварин, повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на agro-id.gov.ua.

“Це надзвичайно актуально на даний час в умовах дії карантину”, – розповів Сергій Бистро, керівник Київської філії ДП. Наразі підприємство запроваджує персональні кабінети суб’єктів господарювання для роботи в Єдиному державному реєстрі ветеринарних документів.

Першими користувачами персонального кабінету стали ПСП „Володимирівське“ у Харківській області та ПП „Агрофірма „Розволожжя““ у Київській області. Це перші суб’єкти господарювання, які можуть оцінити функціонал та зручності персонального кабінету з метою оформлення заявок на отримання ветеринарних документів.

Враховуючи ситуацію із поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, вищезазначені господарства вже сьогодні можуть оформляти заявки на оформлення ветеринарних документів дистанційно та отримувати повну інформацію, що стосується їх напрямку діяльності.

Перегляди: 0