Головна Новини Ринок України В першу декаду листопада очікують заморозки, похмуру та сиру погоду

В першу декаду листопада очікують заморозки, похмуру та сиру погоду

За даними моніторингу Метео Фарм, початок листопада очікується дощовим, хмарним та з вранішніми туманами. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на SuperAgronom.com.

2-го листопада на Сході пройдуть значні опади, частково подощить в північних та центральних областях. 3-го листопада циклон накриє західні області, дощитиме у кожному куточку. Короткочасні опади передбачаються на Сході та межуючими зі сходом областями, на решті території без істотних опадів. 5-го листопада пройдуть короткочасні опади на Заході. Вітер переважатиме північного напрямку 1-6 м/с.

У період з 2 по 8 жовтня температури будуть вже не досить комфортними, прохолода та насичене вологою повітря зроблять свою справу. Нічні температури на території України знаходитимуться в межах +1…+9°С, на Заході коливатимуться від -3°С морозу до +9°С тепла.

Денна температура повітря в північних, західних та центральних областях буде становити +6…+13°С, і лише подекуди на Заході температура максимально підійматиметься до +15°С.

На Сході та Півдні температура досягне позначки +8…+15°С. Температура ґрунту на всій території країни знаходитиметься в межах від +1 до +10°С. 4 та 5 листопада виявиться найтеплішим періодом цього тижня.

Перегляди: 0