Головна Новини Ринок України В Україні побудують завод з переробки солодкої кукурудзи

В Україні побудують завод з переробки солодкої кукурудзи

Компанія “Толсма Текнік” у 2021 році планує побудувати в Україні завод з переробки солодкої кукурудзи.

Про це повідомила прес-служба компанії, “ПроАгро Груп” з посиланням на Latifundist.

“Кліматичні умови в Україні більш ніж сприятливі для вирощування солодкої кукурудзи, і тому попит на вирощування і відповідну переробку солодкої кукурудзи – чи то консервація, заморозка чи вакуумна упаковка качанів – буде рости”, – відзначили фахівці компанії.

За інформацією директора компанії “Толсма Текнік” Олеся Капітанчук, їм вдалося налагодити співпрацю зі словацьким виробником Pollak.

“Нещодавно ми розпочали співпрацю з двома новими компаніями, це два нових напрямки, проєкти плануємо реалізувати в 2021 році. Перший напрямок – співпраця з іспанською компанією FERLO – європейським лідером промислових автоклавів. Зараз наші інженери готуються пройти навчання по цьому виробникові, і вже в наступному році в Україні буде реалізовано сучасний проект автоклава для харчової промисловості. Другий напрямок – це впровадження лінії для солодкої кукурудзи, від словацької компанії Pollak”, – розповів Капітанчук.

“Толсма Текнік” – представник ряду європейських виробників обладнання для зберігання, доробки та переробки овочів, фруктів і ягід. Партнерами компанії є виробники з Нідерландів, Італії та інших європейських країн.

Перегляди: 3