Головна Новини Ринок України Владислава Седика призначено першим заступником голови Держпродспоживслужби

Владислава Седика призначено першим заступником голови Держпродспоживслужби

Кабмін ухвалив рішення про призначення першим заступником голови Держпродспоживслужби України Владислава Седика. Про це на своїй сторінці у Facebook написала очільник ДПСС Владислава Рутицька, уточнивши, що Седик буде керувати одним із найважливіших напрямків роботи відомства – фітосанітарією, повідомляє “ПроАгро Груп”.

“Продовжую створювати ефективну команду управлінців в Держпродспоживслужбі. Переконана, що не можна відростити собі “тисячу рук” і “тисячу очей” для того, щоб глибоко зануритися в усі процеси одночасно. Це завжди закінчується провалом. Лише спільна мета і спільна командна дія приводить до позитивного результату”, – написала Рутицька.

Вона зазначила, що ім’я Владислава Седика відоме фахівцям – окрім того, що він є президентом Фітосанітарної асоціації України, до цього працював на державній службі в цій сфері.

“Вже три каденції він є членом громадської ради при Держпродспоживслужбі, а з 2018 року очолює фітосанітарний комітет. Був консультантом у проектах Світового Банку, ЄБРР, ФАО”, – додала керівниця Держпродспоживслужби.

Також вона наголосила, що перед Владиславом Седиком непростий фронт робіт, адже від створення ефективної системи в секторі фітосанітарії, сьогодні залежить левова частка українського експорту та імідж України у світі.

Перегляди: 1