Головна Новини Події та анонси Aggeek запустив навчальний курс «MONEY MAP – навігація по грошах» для аграріїв

Aggeek запустив навчальний курс «MONEY MAP – навігація по грошах» для аграріїв

Розпочався набір на живий онлайн-курс для сільгоспвиробників, які хочуть навчитися правильно залучити доступні можливості фінансування для свого господарства. Навчання розпочинається 11 грудня.

Часи невизначеності приносять багато фінансових труднощів, яких можна уникнути, якщо мати потрібні робочі інструменти. Навчальний курс MONEY MAP розкриє аграріям найважливіші аспекти фінансів в агробізнесі та надасть практичні інструменти для залучення грошей. Ви отримаєте рекомендації для ефективного управління грошовим потоком у вашому господарстві.

Ми рекомендуємо курс, якщо ви:

  • шукаєте гроші для нових проєктів;
  • маєте проблеми з фінансами;
  • маєте земельний банк від 500 га.

Під час курсу ви:

  • отримаєте чіткі інструменти, де взяти гроші;
  • дізнаєтесь, як залучити фінансування на господарство;
  • навчитеся оцінювати ефективність бізнесу прогнозувати фінансові ризики для ухвалення управлінських рішень.

Основні особливості курсу

1. Джерела фінансування: аграрії отримають інструменти, які допоможуть отримати привабливі умови залучення грошей — товарні кредити під 0,01%, інвестиційні кредити під 1%-9%, кредити та гранти на переробку, кешбек 20% на енергоефективне обладнання, факторинг: розстрочка на постачання ТМЦ 0,01%, лізинг техніки від 5% та зменшення лізингових платежів на 30%, лізинг з кешбеком до 20%, вуглецеві сертифікати — до 30€/га та кредит на відновлення 1%.

2. Ґрунтовний аналіз фінансів: учасники курсу отримають можливість розкрити та розібратися в ключових фінансових показниках, які визначають успішність агробізнесу.

3. Сучасні технології фінансового управління: MONEY MAP включає в себе інноваційні підходи до використання цифрових технологій та програм для оптимізації фінансового процесу в сільському господарстві.

4. Кейси та практичні вправи: учасники отримають інструменти для ефективного фінансового управління у сільському господарстві.

5. Експертна підтримка: курс надає можливість отримати консультації від фахівців у галузі фінансів та агробізнесу.

Реєстрація на курс MONEY MAP вже відкрита за посиланням.  

Aggeek – авторитетне аграрне медіа, яке забезпечує аграріїв інформацією та інструментами для розвитку їхніх господарств. Місія видання – сприяти вдосконаленню сільськогосподарського виробництва, забезпеченню його стійкості та успіху.

Перегляди: 52