Головна Війна проти України Agricom Group допомагає Збройним Силам та цивільному населенню  

Agricom Group допомагає Збройним Силам та цивільному населенню  

перемога

На сьогодні Agricom Group перерахувала на потреби ЗСУ, підрозділів Територіальної оборони та населення вже 7,5 млн. гривень. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис на сторінці агровиробника у Facebook.

Зокрема, компанія надає грошову допомогу, закуповує амуніцію для військових, доставляє гуманітарну допомогу для цивільного населення, допомагає з перевезеннями волонтерським організаціям.

«З початку військових дій ми включились у допомогу нашій армії, теробороні та українцям, які були змушені залишити свої домівки. Ми допомагаємо військовим, дітям, старшим людям, волонтерам. Намагаємось «закрити» всі важливі потреби у цілодобовому режимі. Бізнес повинен підтримувати ЗСУ та населення. Окрім того, стартувала посівна в Житомирському кластері нашого холдингу. Це означає, що наші аграрії зможуть забезпечити Україну продовольством», – зазначив співвласник та виконавчий директор Agricom Group Петро Мельник.

В компанії зазначили, що продовжують докладати максимум зусиль, щоб допомогти захисникам України досягти швидшої перемоги та підтримати цивільне населення.

Як повідомлялося, після звільнення Чернігівщини частково розграбований окупантами завод з виробництва пластівців «Добродія», що був побудований Agricom Group поблизу обласного центра 4 року тому, повернувся під контроль компанії.

Перегляди: 4