Головна Новини Новини компаній AgriLab створює господарство з сучасними технологіями землеробства

AgriLab створює господарство з сучасними технологіями землеробства

AgriLab створює сучасне господарство з повним циклом ресурсоощадних технологій та елементів точного землеробства створює, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

Поля новоствореного AgriLab Farming знаходяться у Чернгівській області на  низькопродуктивних землях  – тут переважно «бідні» легкі ґрунти та строкаті поля. Втім, в компанії впевнені, що за допомогою індивідуального підходу і технологій точного землеробства навіть такі поля можуть стати прибутковими.

«Це не дослідні поля чи демо, а справжнє реальне «живе» господарство, де ми, як і кожен аграрій, ставимо собі за мету  отримати більше прибутку з кожного гектара при оптимальних витратах. Водночас ще одне наше стратегічне завдання – це покращення «здоров’я ґрунту» – підвищення рівня загального агрофону, родючості ґрунтів за рахунок впровадження ресурсозберігаючих технологій, адже ми плануємо обробляти ці землі у довгостроковій перспективі. Тож ми не лише агроконсалтингова компанія, яка створює рішення для ефективного  землеробства, тепер ми також і агровиробники», – розповів СЕО AgriLab Ярослав Бойко.

За процесом створення агрокомпанії «з нуля» та усіма технологічними нюансами впровадження технологій точного землеробства  можна буде стежити на її YouTube-каналі. Тут планують детально розповідати про всі агрономічні, технологічні та економічні рішення, які прийматимуть на AgriLab Farming, щоб кожен фермер, який працює із малопродуктивними полями, міг обрати для себе оптимальну виробничу технологію.

Перегляди: 0