Головна Економіка і аграрна політика АМКУ оштрафував великих виробників курятини на 556 тис. гривень

АМКУ оштрафував великих виробників курятини на 556 тис. гривень

Антимонопольний комітет України оштрафував підприємства агрохолдингу МХП («Наша Ряба») та «Комплекс Агромарс» («Гаврилівські курчата») за подання недостовірної інформації на загальну суму понад 556 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба АМКУ, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на Agravery.

«Оштрафовано ТОВ «Вінницька птахофабрика» на загальну суму 122 тис. гривень за вчинення двох порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачені пунктами 14 та 15 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції у вигляді подання інформації в неповному обсязі Антимонопольному комітету України на вимогу державного уповноваженого Антимонопольного комітету України у встановлений ним строк та у вигляді подання недостовірної інформації Антимонопольному комітету України», — йдеться в повідомленні.

За аналогічне порушення оштрафовано приватне акціонерне товариство «Оріль-Лідер» на загальну суму 122 тис. гривень.

«Оштрафовано дочірнє підприємство «Перемога Нова» на 54 тис. гривень за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 14 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції у вигляді подання інформації в неповному обсязі Антимонопольному комітету України на вимогу державного уповноваженого Антимонопольного комітету України у встановлений ним строк», — вказано у документі.

Крім того, оштрафовано приватне акціонерне товариство «Миронівська птахофабрика» на загальну суму 163,3 тис. гривень за вчинення трьох порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

«Оштрафовано приватне акціонерне товариство «Миронівський хлібопродукт» та ТОВ «Комплекс Агромарс» за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції на 54 тис гривень та 41 тис. гривень відповідно.

Перегляди: 5