Головна Війна проти України Астартівці об’єднані однією метою з Україною

Астартівці об’єднані однією метою з Україною

Агропромхолдинг «Астарта Київ» продовжує надавати усю можливу допомогу військовим, госпіталям, біженцям та людям, які цього потребують. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив засновник і генеральний директор компанії Віктор Іванчик, повідомляє «ПроАгро Груп».

«Передаємо харчову продукцію. Фасуємо і відвантажуємо цукор. Частину молока роздаємо відразу з ферм. Іншу частину перенаправляємо на переробні заводи, які можуть працювати, або фермерам, для виготовлення молочної продукції (сир, молоко, масло). Все це потім використовується для формування продуктових наборів»,  – зазначив він.

Підтримуємо фінансово фонд «Повернись живим».  Надаємо пристосовані приміщення своїх підприємств для проживання, приготування їжі та укриття. Наші працівники активно співпрацюють з підрозділами територіальної оборони, задіяні у громадських роботах, займаються волонтерством.

Паралельно з цим компанія готується та проводить весняно-польові роботи, де це можливо з точки зору безпеки людей.

«Я і всі наші топ менеджери в Україні. Постійно на зв’язку. Оперативно реагуємо на усі виклики. Віримо в Україну! Ми переможемо!», – наголосив Віктор Іванчик.

Перегляди: 4