Головна Новини Наші новини Аудиторія Grain Storage Forum ELEVATOR зростає!

Аудиторія Grain Storage Forum ELEVATOR зростає!

Ще кілька слів про Grain Storage Forum Elevator 2021, який компанія «ПроАгро Груп» і Українська зернова асоціація провели 25 травня у Києві. Його вже названо найбільшою подією року на вітчизняному зерновому ринку. Дійсно, відкриваючи форум, керуючий партнер «ПроАгро Груп» Олег Клименко повідомив, що на нього прибуло понад 800 учасників і гостей.

Та після остаточного підбиття підсумків реєстрації, з’ясувалось,що насправді кількість завітавших на форум ще більша –  майже тисяча людей. Такою великою аудиторію можна лише пишатись. Але все ж організатори форуму сподіваються, що він привабив до себе не стільки масовістю, скільки фаховою підготовкою наших спікерів і актуальністю тем для дискусій, різноманітністю і насиченістю програми.

Компанія «ПроАгро Груп» висловлює щиру подяку всім учасникам форуму за те, що знайшли час і можливість відвідати Grain Storage Forum Elevator 2021. А ми дозволимо собі зовсім короткий пепепочинок і вже невдовзі почнемо готуватися до проведення Grain Storage Forum Elevator 2022, на якому також сподіваємося побачити всіх цьогорічних учасників і ще у ширшому колі.

Перегляди: 2