Головна Війна проти України «БТУ-ЦЕНТР» продовжує працювати під час війни

«БТУ-ЦЕНТР» продовжує працювати під час війни

Компанія «БТУ-ЦЕНТР» продовжує працювати під час війни та пропонує рішення для запуску посівної компанії та подальшого живлення та захисту у складних умовах.

Оскільки виробництво біопрепаратів не залежить від закордонних поставок, є можливість повністю забезпечити потреби українських аграріїв, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

«З введенням в Україні воєнного стану та з початку активних бойових дій на нашій території «БТУ-ЦЕНТР» не має жодних ділових зв’язків з будь-якими країнами, з боку яких вчиняється агресія по відношенню до України. Свою діяльність з цими країнами, на їх територіях або з будь-якими фізичними чи юридичними особами-резидентами таких країн не веде. Свою господарську діяльність ведемо виключно у відповідності до чинного законодавства України та в інтересах нашої держави та її громадян. Це рішення є безапеляційним. Жодні гроші не виправдають злочини проти нашої держави», – заявили в компанії.

Наразі «БТУ-ЦЕНТР» пропонує пакетні пропозиції, що передбачають комплексні набори препаратів для обробки насіння, захисту та живлення рослин. При цьому компанія не змінює ціни й бере зобов’язання 5 грн. з кожного проданого літра витратити у підтримку Збройних сил України і центрів гуманітарної допомоги.

Замовлення, які були оформлені по передплаті, залишаються актуальними та будуть виконані згідно домовленостей, якщо агропідприємство знаходиться на підконтрольній Україні території. Якщо агропідприємство розташоване на окупованій території, то замовлення «заморожується» – послуги будуть надані після закінчення військових дій.

Умови оплати – гнучкі. Порядок оплати оговорюється в індивідуальному порядку. З переліком контактних осіб у вашому регіоні ви можете ознайомитися за посиланням.

«З перших днів вторгнення російської федерації на територію України «БТУ-ЦЕНТР» надає всебічну допомогу і підтримку в боротьбі з окупантом. Наші співробітники захищають Батьківщину у лавах ЗСУ і Територіальної оборони своїх міст. Кожен, хто може працювати, продовжує роботу, роблячи свій внесок у економіку та сильну, вільну, незалежну та мирну Україну», – зазначили в компанії.

Перегляди: 6