Головна Новини Новини компаній БЗК Grain Alliance інвестувала в оновлення парку сільгосптехніки 100 млн. гривень

БЗК Grain Alliance інвестувала в оновлення парку сільгосптехніки 100 млн. гривень

Хлібороби Баришівської зернової компанії Grain Alliance вже сьогодні готують техніку до виходу у поле, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію БЗК.

Попри те, що Чернігівщина – регіон, в якому землероби виходять у поле чи не найпізніше в усій Україні, у відділенні «Чемер», що в Козелецькому районі області, механізатори та працівники інженерної служби завершують фінальні налаштування сучасних дискових агрегатів Pöttinger та сівалок Väderstad.

«Весняний ремонт і відновлення техніки – важливий період нашої роботи, до якого ми підходимо з усією відповідальністю. Землеобробна і посівна техніка у нас якісна, імпортна, шведського виробництва, потребує знань у експлуатації.  Думаю, що об’єднаними зусиллями техніків і та інженерів ми встигнемо підготуватись до нового сезону.», – розповів директор регіону «Чернігівщина» БЗК Олексій Котляр.

Новітні агрегати – один з кроків програми технічного переоснащення, яка триває у компанії. У 2020 році у нову техніку БЗК  інвестувала близько 100 млн. гривень.

Перегляди: 4