Головна Переробна промисловість Цукрові заводи Тернопільщини працюють з випередженням плану

Цукрові заводи Тернопільщини працюють з випередженням плану

На Тернопільщині триває сезон збирання та переробки цукрових буряків врожаю 2023 року, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію місцевої ОДА у Facebook.

За цей час, чотири цукрові заводи, що функціонують на території області, переробили майже 600 тис. тонн солодких коренів.

На сьогодні кожне підприємство перевиконало заплановану норму:

  • Чортківське виробництво – на 111%;
  • Хоростківське виробництво – на 120%;
  • Козівське виробництво – на 126%;
  • Збаразьке виробництво – на 112%.

Від початку сезону цукроваріння було виготовлено майже 76 тис. тонн цукру, що на 25 тис. тонн більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Перегляди: 9