Головна Переробна промисловість «Добродія Фудз» планує вийти на ринки Німеччини і країн Балтії

«Добродія Фудз» планує вийти на ринки Німеччини і країн Балтії

Минулого року компанія «Добродія Фудз» запустила продажі своєї продукції – вівсяних пластівців – у  Молдові, Польщі, Румунії, Британії. Про це Agricom Group, до складу якої входить компанія, на своїй повідомляє сторінці у Facebook, передає «ПроАгро Груп».

«Швидко зайти на нові ринки допоміг досвід системного експорту і вивчення локальної специфіки», – розповіла директорка «Добродія Фудз» Ірина Брославцева.

Знання локальних нюансів спрощують роботу за кордоном. На відміну від України, польські торгівельні мережі майже не працюють безпосередньо з виробником, важливо мати контракт з дистриб’ютором.

Європейські клієнти вимагають від постачальників із країни, що воює, гарантій вчасної доставки. Щоб знизити воєнні ризики, «Добродія Фудз» відкрила у серпні торговельний дім та склад у Варшаві.

У планах компанії на найближчі два роки запустити лінію з виробництва дитячих зернових сніданків, розширити європейську географію, вийти на ринки країн Балтії, у Німеччину, а також повернутись на традиційні ринки Азії та Африки.

Раніше повідомлялося, що у квітні 2022 року «Добродія Фудз» відновила виробництво пластівців на своєму заводі у смт. Михайло-Коцюбинське на Чернігівщині, яке перебувало в окупації рашистськими загарбниками. А вже восени компанія відновила обсяги експорту до 80% довоєнного рівня.

Перегляди: 4