Головна Зберігання Керівнику зернового складу на Кіровоградщині повідомлено про підозру у розтраті збіжжя

Керівнику зернового складу на Кіровоградщині повідомлено про підозру у розтраті збіжжя

Директору одного із зернових складів Кіровоградщини повідомлено про підозру за фактом розтрати майна (сільськогосподарських культур) одного із суб’єктів господарювання  в особливо великих розмірах (ч.5 ст. 191 КК України).  Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію Кіровоградської обласної прокуратури.

«В ході слідства встановлено, що з квітня 2019 року по червень 2019 року, директор зернового складу, зловживаючи своїм службовим становищем, через залучення вантажних транспортних засобів, здійснив вивезення чужого майна, яке належить одному із суб’єктів підприємницької діяльності», – зазначили в прокуратурі

Мова йде про зерно пшениці та кукурудзи загальною вартістю 6,6 млн.  грн., яке на законних підставах було передане на зберігання у даний зерновий склад.

Наразі слідчими зібрано достатню кількість доказів для оголошення підозри директору підприємства у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 5 ст. 191 КК України. Наразі йому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Перегляди: 2