Головна Зберігання КМЗ поставить зерновий комплекс «під ключ» фермерському господарству на Вінниччині

КМЗ поставить зерновий комплекс «під ключ» фермерському господарству на Вінниччині

ТОВ «Ім. Мічуріна» на Вінниччині замовило у KMZ Industries зерносушильний комплекс «під ключ». Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію машинобудівної компанії.

Фермерське господарство обробляє близько 1000 га землі, тут займаються вирощуванням зернових та олійних культур, молочним і м’ясним скотарством і свинарством. Уже в травні планується відвантаження замовленого обладнання для будівництва зерносушильного комплексу в цьому господарстві – його повністю виготовить KMZ Industries.

Зокрема, контрактом передбачена поставка силосу місткістю 95 тонн, зерносушарки Brice-Baker потужністю 8 тонн/год. при сушінні кукурудзи (зниження вологості з 24% до 14%), а також трьох норій і ланцюгового конвеєру продуктивністю 50 тонн/год.

«Збільшення будівельної активності фермерських господарств в елеваторному сегменті – тенденція вже не першого року. Цей сезон так само підтвердив її актуальність: все більше ФГ прораховують вигоди від будівництва власного, бодай невеликого зерносховища як набагато вигіднішу альтернативу продажу «з коліс», від комбайну», ­ – розповів  регіональний менеджер KMZ Industries Юрий Мусиенко.

В компанії зазначили, що сезон розпочали дуже активно: укладаються контракти як із невеликими господарствами, так і з крупними гравцями ринку. З  огляду на індивідуальні задачі замовників для кожного з них машинобудівники підбирають найефективніші технічні рішення.

Перегляди: 0