Головна Новини Новини компаній Компанія Cygnet цього року вперше вирощуватиме соняшник

Компанія Cygnet цього року вперше вирощуватиме соняшник

Щороку агрономічна служба Cygnet проходить навчання перед початком нового сезону. Цей рік – не виключення, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

Особливістю цьогорічного навчання стало  те, що основний акцент був присвячений соняшнику, оскільки ця культура на підприємстві буде вирощуватися вперше.

«Приділяли особливостям вирощування (соняшнику – прим. ред.) багато уваги для того, щоб всі спеціалісти мали однакову уяву про технологію», – розповів заступник директора з рослинництва «Сігнет Холдинг» Юрій Борідченко.

Також спеціалісти компанії проаналізували проблеми у галузі рослинництва, з якими зіткнулися у 2020 році. Було визначено шляхи їх подолання у новому сезоні та окреслено план проведення весняно-польових робіт у 2021 році.

Cygnet Agrocompany – група сільськогосподарських компаній з іноземним капіталом, яка спеціалізується на вирощуванні кукурудзи, сої, пшениці, цукрових буряків і розвитку молочного тваринництва. Земельний банк групи розташований у Житомирській і  Вінницькій областях і складає 29 тис. га.

Перегляди: 3