Головна Новини Ринок України Компанія Nestle починає продаж в Україні продуктів з рослинного м’яса

Компанія Nestle починає продаж в Україні продуктів з рослинного м’яса

Корпорація Nestle починає в Україні продаж лінійки рослинних продуктів Garden Gourmet, нагадують м’ясо не лише за зовнішнім виглядом, а й за текстурою і за смаком.

Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Лінійка продуктів Garden Gourmet представлена ​​в Україні рослинними котлетами для бургера Sensational Burger, рослинними сосисками Sensational Sausage, рослинними фрикадельками Vegan Meatballs і вегетаріанськими наггетсами Vegetarian Nuggets.

За інформацією прес-служби Nestle, поставки нової продукції будуть здійснюватися в до низки ресторанів Києва і Львова, при цьому в торгову мережу лінійка Garden Gourmet надійде наприкінці 2021 року. Відпускні ціни нових продуктів не розголошуються.

В компанії відзначили, що продукція Garden Gourmet складається з натуральних рослинних інгредієнтів, а барвником виступає буряковий сік і фруктово-овочевий концентрат. До складу продукту входить також пшениця, соя, масло і вода. За даними Nestle, в оболонці сосисок Sensational Sausage використовуються натуральні водорості.

«Вибір на користь рослинних продуктів допомагає зменшити обсяг парникових газів при виробництві продуктів харчування. Завдяки оптимальній ціні, цей продукт доступний для кожного, і ми сподіваємося, що українці відкриють для себе світ рослинної їжі, завдяки Garden Gourmet», – зазначила директор Nestle Professional в Україні та Молдові Олена Шевельова.

Нагадаємо, що раніше кондитерська компанія АВК повідомила про виготовлення котлети для бургера з рослинної сировини, яка може слугувати повноцінною заміною аналогічній продукції з м’яса.

Перегляди: 10