Головна Новини Новини компаній Компанія «ОЛИС» запустила у Туреччині завод з виробництва зернових пластівців

Компанія «ОЛИС» запустила у Туреччині завод з виробництва зернових пластівців

Компанія «ОЛИС» поставила комплектну лінію виробництва зернових пластівців для турецької компанії Cookers. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію виробника.

Так, у межах співпраці, у 2020 році «ОЛИС» розробила інжиніринг технології, виготовила і поставила комплект технологічного, транспортного та аспіраційного обладнання – пропарювач ППШ-О, сушарку для пластівців СХО-300, просіювач для пластівців ПХО, аспіратори АСО та інше обладнання для виробництва зернових пластівців продуктивністю 32 тонни на добу.

Запуск лінії та налагоджувальні роботи здійснювалися в онлайн режимі. Варто відзначити, що це вже третій завод, запущений компанією «ОЛИС» в онлайн режимі. Перші два були введені в експлуатацію у Казахстані – це завод з виробництва гречаної крупи і завод з переробки вівса у крупу з лінією пластівців.

На даний момент, лінія з виробництва пластівців вийшла на паспортну продуктивність і виробляє пластівці із злаків. Встановлена лінія є універсальною і може застосовуватися для виробництва пластівців з вівса, пшениці, гречки, ячменю та інших культур. Оснащення лінії забезпечує високу якість і вихід пластівців, а також відповідає вимогам європейських стандартів, що дозволяє задовольнити переваги сучасного ринку.

Перегляди: 2