Головна Новини Наші новини Компанія ТЕКRО стала спеціальним партнером Ukrainian Livestock Summit 2024

Компанія ТЕКRО стала спеціальним партнером Ukrainian Livestock Summit 2024

ТЕКRО – чеська компанія, що спеціалізується на виробництві, дистрибуції, маркетингу та консультаційній діяльності у сфері відгодівлі та утримання домашніх та усіх видів сільськогосподарських тварин та птиці.

Компанію було засновано у 1991 році і вже протягом перших років своєї діяльності  вона стала однією з найбільших на чеському та словацькому ринках кормових добавок. На сьогоднішній день ТЕКRО є однією з провідних компаній, які займаються виробництвом продукції для домашніх та сільськогосподарських тварин у Східній Європі.

На ринку України компанія працює з 1996 року, має представництво у м. Києві, завод в Полтавській області та інкубатор в Черкаській області.

Основна виробнича програма компанії – виробництво преміксів, лікувальних кормових добавок, вітамінно-мінеральних сумішей, білкових вітамінно-мінеральних добавок для всіх видів сільськогосподарських тварин та птиці.

Головним напрямком діяльності компанії є складання індивідуальних кормових програм для наших, а також забезпечення їх повним консультаційним супроводом кваліфікованих спеціалістів з питань годівлі та утримання сільськогосподарських тварин та птиці.

В 2019 році завод компанії ТЕКRО розробив та впровадив систему безпеки харчових продуктів – процес виробництва продукції, а саме вітамінно-мінеральних преміксів, білково-мінерально-вітамінних добавок, комбікормів, соєвої макухи і олії було сертифіковано згідно вимог міжнародного стандарту ISO 22000:2018.

Сайт компанії: https://www.tekro.ua/

Вже зовсім скоро! Чудова можливість відвідати стенд ТЕКRО на виставці в рамках цьогорічного Ukrainian Livestock Summit 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Взяти участь у саміті: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 0