Головна Новини Наші новини Компанія Terafix представить свій стенд на Ukrainian Livestock Summit 2024

Компанія Terafix представить свій стенд на Ukrainian Livestock Summit 2024

Terafix – компанія з виробництва білкових продуктів з пір’я домашніх птахів, яка також виготовляє технологічне обладнання для переробки субпродуктів тваринного походження.

Низька собівартість виробництва кормів дозволяє в найкоротші терміни окупити вартість обладнання. Технологія є екологічною й грунтується на нових методах фізико-механічної обробки.

Компанія також пропонує Kerameal – білковий концентрат з пір’я свійської птиці. При виробництві використовується інноваційний і специфічний процес, завдяки якому перо птахів перетворюється на продукт, багатий на легкозасвоюваний та високоякісний протеїн.

Цей продукт має гідрофобні властивості та є відмінним додатком до корму тварин. Kerameal має світло-білий колір і характерний запах, який покращує смакові якості, при додаванні його до раціону тварин.

Вміст білка в готовому продукті  становить понад 84%, ферментованого жиру – менше 9%. Перетравлюваність продукту перевищує 85%. Призначений для використання з першого дня життя.

Сайт компанії: https://terafix.md/

Компанія Terafix стала спеціальним партнером Ukrainian Livestock Summit 2024 і представить свій стенд на виставці форуму вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Квитки на саміт: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 2