Головна Агрохімія Компанія Vitagro виводить на ринок нові засоби захисту рослин

Компанія Vitagro виводить на ринок нові засоби захисту рослин

Поточного року Vitagro Partner виводить на ринок ряд нових препаратів, що суттєво розширюють можливості у боротьбі за врожай. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

«Останніми роками в Україні актуальною проблемою для аграріїв є зміна клімату та погодних умов. Ці фактори спровокували розвиток різних хвороб рослин, популяції шкідників та бур’янів.  Всі ці чинники дедалі складніше контролювати традиційними засобами захисту рослин, тож відділ R&D компанії Vitagro Partner постійно знаходиться у пошуку нових ефективних формуляцій та технологій, які дозволяють максимально надійно захищати посіви, дбати про високу врожайність і оптимізувати виробничі витрати», – зазначили в компанії.

Зокрема, лінійку ЗЗР поповнять 6 нових гербіцидів, що призначені для знищення одно- та багаторічних, злакових та дводольних бур’янів і підсушування рослин, 2 інсектициди для знищення широкого спектру шкідників культурних рослин, 3 препарати-протруйники,спрямовані на знищення усіх видів шкідників та бактерій, а також один десикант.

«Нові препарати в залежності від класу хімічних сполук, що входять до їх складу, мають різний механізм дії на збудників хвороб, спектр фунгіцидної активності, тип метаболізму, швидкість розкладання в рослинах і грунті», – акцентували у Vitagro.

Перегляди: 1