Головна Новини Новини компаній KSG Agro інвестує у реконструкцію свинокомплексу 15 млн. гривень

KSG Agro інвестує у реконструкцію свинокомплексу 15 млн. гривень

KSG Agro у першому півріччі 2022 р. здійснить реконструює корпус відгодівлі на свинокомплексі у с. Нива Трудова, що в Апостолівському районі на Дніпропетровщині. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на прес-службу агрохолдингу.

«Реконструкція дозволить збільшити кількість місць на відгодівлі на 10%», – зазначив директор ТОВ «Стронг-інвест», що відповідає у холдингу за розвиток свинокомплексу, Василь Старобор. 

На даний час на свинокомплексі одноразово утримується 52,5 тис. голів свиней. Після реконструкції їхня кількість збільшиться на 2,5 тис. і досягне близько 55 тис. голів, що дозволить збільшити обсяг продажу свиней на 7% щороку.

«Реконструкція відгодівельного комплексу, окрім іншого, дозволить нам підвищити рівень біобезпеки. З його введенням в експлуатацію буде розширено санітарні розриви та зросте кількість санітарних обробок», ­- поінформував Василь Старобор.

Загальний обсяг інвестицій на першому етапі реконструкції становитиме 15 млн. грн. Вже придбано частину обладнання, а решту буде придбано протягом першого кварталу 2022 року.

Перегляди: 4