Головна Новини Ринок України KSG Agro в умовах війни продовжує забезпечувати продовольчу безпеку України

KSG Agro в умовах війни продовжує забезпечувати продовольчу безпеку України

Свинокомплекс КSG Agro, сьогодні продовжує працювати, незважаючи на напад військ РФ на
Україну, і тим самим забезпечує продовольчу безпеку країни.

Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на «Економічну правду».

Наразі компанія виконує заявки найбільших торгівельних мереж «Сільпо», Varus та інших споживачів. Попит суттєво підвищився, проте компанія відвантажує замовлені обсяги за максимумом можливостей.

В КSG Agro працює комбікормовий завод, м’ясокомбінат, інші підприємства холдингу. Співробітники свинокомплексу та інших підприємств вийшли на робочі місця і сумлінно працюють. Охорона як свинокомплексу, так і всіх без виключення активів холдингу посилена.

«Війська РФ, нехтуючи міжнародним правом та здоровим глуздом, здійснили акт
агресії у відношенні України, посягнувши на її територіальну цілісність, життя десятків мільйонів
громадян України. Ми, аграрії, добре розуміємо, що від нас теж залежить безпека країни – продовольча безпека. Тому і сьогодні, і завтра, і післязавтра ми будемо працювати задля забезпечення мешканців нашої країни продуктами харчування. В нас для цього достатньо резервів – і людський, і виробничих, і сировинних. Ми вдячні і нашим військовим, що боронять країну від агресора на кордонах, і нашим співробітникам, що сьогодні не піддалися паніці, а як справжні патріоти працюють на забезпечення продовольчої безпеки України», – зазначив голова ради директорів агрохолдингу KSG Agro Сергій Касьянов.

Перегляди: 2