Головна Переробна промисловість «Київхліб» продовжує забезпечувати столицю хлібом

«Київхліб» продовжує забезпечувати столицю хлібом

Попри вчорашні удари по Києву, у тому числі й крилатими ракетами, а також просування сил ворога з метою оточити столицю, ситуація у місті залишається хоч й напруженою, але контрольованою. Працює вся критична інфраструктура, комунальний громадський транспорт, деякі аптеки, продуктові магазини, хоча їх асортимент вкрай обмежений.

При цьому одним з найбільш затребуваних товарів є свіжий хліб. Великі супермаркети, що мають власне виробництво,  печуть його самі зусиллями власного персоналу. Але головним постачальником хлібу для міста залишається компанія «Київхліб»,  яка продовжує працювати та забезпечувати киян та мешканців деяких районів області.

«Ми невпинно працюємо і вдень і вночі аби забезпечити наших громадян хлібом. Не здамося навіть попри неймовірно складну ситуацію. Щоб виробляти максимальну кількість хліба, ми оптимізували наші виробництва та перевели їх на випікання батону.

Також ми допомагаємо всім, хто потребує цього: тероборона, лікарні, бомбосховища, метро тощо, не відмовляємо нікому», – повідомляється на сторінці «Київхлібу» у Facebook.

Компанія висловила величезну подяку тим, хто зараз працює на її підприємствах.

«Це героїчні люди, які майже не сплять, ночують на заводах, аби наше чудове місто було максимально забезпечене хлібом! До цього причетні також наші чудові перевізники «Київхліб» та KTL, які доставляють хліб киянам, не зважаючи на всі ризики», – зазначили в компанії.

Перегляди: 4