Головна Логістика Маріупольський порт відновив обробку контейнерних вантажів

Маріупольський порт відновив обробку контейнерних вантажів

Маріупольський порт з початку місяця переробив 510,7 тис. тонн вантажів. Зернові вантажі – другі за обсягом перевалки у квітні, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис на офіційній сторінці підприємства у Facebook.

Так, порт станом на понеділок обробив у поточному місяці 53,6 тис. зерна, яке поступилось за обсягами лише чорним металам.  В порту прийнято 48 суден, наразі  у причалів пришвартовано дев’ять.

Також цього місяця Маріупольський МТП зробив перший крок до повернення перевалки контейнерів, які до початку бойових дій в 2014 році були тут традиційним вантажем. Поки що контейнери обробляють лише для наземного транспорту. Так, днями залізницею в тилову частину 17-го причалу 3-го вантажного району  порту надійшло шість контейнерів. На даний момент три з них уже перевантажили на автотранспорт і відправили в Волноваху, де після завантаження каоліном в біг-бегах вони знову повернуться в порт. Надалі контейнери з каоліном переставлять на залізничні платформи і відправлять в чорноморський регіон для доставки одержувачу водним транспортом.

Перегляди: 1