Компанія МХП має намір інвестувати близько 12 млн. доларів у створення R&D-центру та індустріальної кухні в рамках трансформації бізнесу з сировинного в кулінарний.
Про це повідомила фінансовий директор компанії Вікторія Капелюшна, «ПроАгро Груп» з посиланням на «Українські Новини».
«Цей проєкт коштує приблизно близько 7 млн. євро, тому що він включає R&D-центр, а зараз ми ще додатково індустріальну кухню запускаємо. Тому це навіть близько 12 млн. доларів», – сказала вона.
Капелюшна зазначила, що R&D-центр передбачає розробку кінцевої м’ясної продукції для споживача і буде запущений до середини поточного року. При цьому поряд буде створена індустріальна кухня, яка буде займатися безпосередньо виробництвом розробленої продукції.
Даний проєкт входить в стратегію переходу компанії від сировинної моделі бізнесу до кулінарної.