Головна Логістика Міськрада Рені схвалила будівництво мультимодального термінала

Міськрада Рені схвалила будівництво мультимодального термінала

Контейнерний термінал в порту Рені

Ренійська міська рада провела позачергове засідання, розглянувши на ньому питання надання дозволу ТОВ  «Девелопмент Рені Термінал» на розробку проєкту  землеустрою під будівництво мультимодального термінала, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію міськради.

Зазначається, що депутати проголосували за відведення земельних  ділянок для подальшої їх передачі в оренду  терміном на 49 років для  будівництва та обслуговування об’єктів інженерної та  транспортної інфраструктури підприємства в м. Рені Ізмаїльського району Одеської області (за межами населеного пункту).

Своєю чергою, представник компанії запевнив присутніх депутатів та головуючого у тому, що будівництво нового термінала відкриває додаткові можливості для створення нових робочих місць та залучення інвестицій у громаду.

За даними порталу YOUCONTROL, ТОВ «Девелопмент Рені Термінал» зареєстровано 20 жовтня 2022 року, його статутний капітал складає 91,4 млн. гривень. Серед видів діяльності вказано оптову торгівлю зерном, молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами. Кінцевим бенефіціаром зазначений Андрій Веревський, власник агропромхолдингу «Кернел».

Перегляди: 3