Головна Війна проти України «Ми не зупиняємося!» – ГК «Прометей» виділила ще 500 тис. гривень на...

«Ми не зупиняємося!» – ГК «Прометей» виділила ще 500 тис. гривень на підтримку армії

Група компаній «Прометей» продовжує  фінансування корпоративної програми підтримки армії України та направила черговий транш у розмірі 500 тис. гривень на закупівлю гуманітарної допомоги регіональним підрозділам ЗСУ та Територіальної оборони.

Як повідомляє прес-служба «Прометею на рівні із забезпеченням продовольчої безпеки даний напрямок діяльності для групи зараз є стратегічним.

Усі виділені в межах програми кошти направляються виключно на потреби фронту і локального захисту.

«Окрім продовольчої номенклатури, за інформацією, наданою нам представниками Миколаївської ОВА, для нашої армії необхідними товарами є рації, бронежилети, медикаменти, термобілизна, взуття та інше. Саме з цього переліку зараз ведеться робота», – уточнили в компанії.

«В умовах війни основним фактором ризику великої частки бізнес-процесів є логістична складова. Першочерговим завданням координаційного штабу «Прометея» нині є навіть не зниження ризиків, а усунення їх у етапі планування доставки. Від цього залежить не скільки цілісність вантажу, скільки життя та здоров’я команди перевізників», – зазначили у прес-службі.

«Виділення на адресу армії України чергового траншу в розмірі 0,5 млн. гривень  – це продовження виконання нашої програми підтримки Збройних Сил України. Усі наші підприємства та координаційний штаб об’єднав зусилля задля допомоги українській армії. Ми віримо і не сумніваємось у перемозі наших бійців у війні з країною-агресором, країною-злочинницею. Сильна країна, сильний президент, сильний губернатор, сильний «Прометей»! Разом до перемоги!», – заявив власник ГК «Прометей» Рафаель Гороян.

Перегляди: 6