Головна Тваринництво Кормовиробництво На Львівщині готують до запуску завод із виробництва преміксів

На Львівщині готують до запуску завод із виробництва преміксів

У Золочівськму районі вже наприкінці квітня відкриють завод з виробництва вітамінно-мінеральних сумішей (преміксів) для сільськогосподарських тварин, будівництво якого обійшлося інвестору у 4 млн. євро.

 Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію ZAXID.NET.

Власником нового підприємства є українсько-нідерландське підприємство Koudijs Ukraine, яке вже має на Львівщині завод з переробки сої і соняшника та виробництва кормів для птахівництва і свинарства. На новому об’єкті планують виготовляти мінерально-вітамінні суміші для годівлі сільськогосподарських тварин – великої рогатої худоби, кролів,свиней, курей-бройлерів тощо.

Завод вже збудований, на нього завезли сучасне імпортне обладнання, яке монтували під наглядом інженерів з Нідердандів та Польщі. Наразі триває його наладка. У Koudijs Ukraine свій новий преміксовий завод називають найсучаснішими в країні.

«В Україні є виробництва схожої продукції. Наприклад, на Дніпропетровщині є величезний завод, збудований 5-6 років тому. Але прогрес у цій галузі не стоїть на місці. На нашому заводі буде найновіше обладнання, яке дозволить виготовляти продукти високої якості», – розповів в комерційний директор компанії Дмитро Бурбан.

Заявлена потужність заводу – 1,5 тис. тонн готової продукції на місяць. Компанія планує постачати її насамперед на внутрішній ринок, проте у подальшому можливо частину преміксів продаватимуть за кордон.

«Ця інвестиція задумувалася насамперед для заповнення потреб українського ринку, оскільки він останнім часом добре розвивається. Цей завод також матиме всі необхідні сертифікати для експорту, тож ми передбачаємо, що частину продукції відправлятимемо на експорт», – зазначив Дмитро Бурбан.

Згідно з даними системи YouControl, бенефіціарами ТОВ «Коудайс Україна» є львівський підприємець Федір Шопський та підприємець з Нідердандів Хендрік Ентоні Де Хойс, засновником – ТОВ «Д-Мікс». Компанія входить до складу міжнародної корпорації Royal De Heus, що спеціалізується на виробництві і реалізації кормів для свійських тварин.

Перегляди: 1