Головна Новини Ринок України На Одещині виставили на продаж цукровий завод

На Одещині виставили на продаж цукровий завод

ТОВ «Євроцукор» виставило на продаж майновий комплекс, колишнього Заплазького цукрового заводу, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на оголошення в системі «Прозорро.Продажі».

Стартова ціна лота – 76 млн. гривень. Компанія зазначає, що йдеться про комплекс із повним автономним забезпеченням всіма необхідними комунікаціями та вигідним розташуванням. Так, до Одеського порту від заводу 160 кілометрів, а на території комплексу є власна робоча залізна дорога у двух напрямках – до Одеси та Миколаєва.

Серед переваг комплексу х наявність робочих складських приміщень та відкритих складських майданчиків, власного готелю та адміністративних будівель.

Земельна ділянка, на якій розташований комплекс знаходиться у комунальній власності, та використовується на підставі договору оренди.

У грудні 2010 році Заплазький цукровий завод визнали банкрутом. Підприємство, яке входило у десятку провідних підприємств харчової галузі і яке було здатне переробляти до 3 тис. тонн сировини щодоби, на той час вже кілька років, як повністю зупинилося.

Перегляди: 9