Головна Економіка і аграрна політика На приватизацію виставлено Іваньківський спиртзавод на Черкащині

На приватизацію виставлено Іваньківський спиртзавод на Черкащині

20 травня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Іваньківського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт», повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію Фонду державного майна України.  

Активи об’єкта приватизації зосереджені в селах Іваньки та Поташ Маньківського району Черкаської області. Загальна площа будівель та споруд складає 10021 кв. метрів, серед них: головний корпус, дріжджебродильне відділення, майстерні, бардонасосна станція, лабораторія, склади, гаражі, пилорама тощо.

Загалом перелік окремого майна, що буде виставлено на онлайн-аукціон, складається з 743 найменувань будівель, обладнання, рухомого та іншого майна. Загальна площа земельних ділянок – 37,66 га.

Стартова ціна активу становить 20 372 540 гривень, а прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 19 травня 2021 року.

Приватизація Іваньківського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» проходить в рамках демонополізації спиртової галузі, яка розпочалася у 2020 році.

Перегляди: 4