Головна Рослинництво Зернові На Вінниччині запустили в роботу універсальний крупоцех

На Вінниччині запустили в роботу універсальний крупоцех

У Гайсинському районі на Вінниччині ТОВ «КЕРАМ» побудувало і ввело в експлуатацію універсальний крупоцех продуктивністю до 15 тонн готової продукції на добу. Цех призначений для переробки зерна пшениці, ячменю, гороху, кукурудзи й проса в крупи з отриманням пшеничної, ячної, перлової, горохової, кукурудзяної крупи та пшона, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на повідомлення у Facebook компанії OLIS.

Зазначається, що конструкція і оснащення крупозаводу забезпечує вихід і якість крупи відповідно діючим нормам та вимог сучасного ринку.

«Зараз не час зупинятися. Треба розвиватися та бути незалежними, не тільки в державному масштабі, а в масштабах підприємства. Ціни на зерно нема, експортні шляхи працюють дуже важко. Тому щоб не залежати від експорту ми запустили крупоцех, щоб переробляти наше збіжжя та створювати додану вартість. Разом з тим ми зможемо забезпечити жителів громади якісною крупою», – зазначив представник ТОВ «КЕРАМ».

Наразі всі монтажні та налагоджувальні роботи завершено. Виробництво запущено в роботу та налаштовано на переробку всіх зазначених культур, що дозволить без особливих зусиль переключатися з культури на культуру та бути маневреними у виробництві тієї або іншої крупи.

«Ми сподіваємося, що наш новий крупоцех зробить свій внесок у розвиток агропромислового комплексу України та задовольнить потреби наших клієнтів у високоякісних крупах, – підсумували в товаристві «КЕРАМ».

На Вінниччині запустили в роботу універсальний крупоцех У Гайсинському районі на Вінниччині ТОВ «КЕРАМ» побудувало і ввело в експлуатацію універсальний крупоцех продуктивністю до 15 тонн готової продукції на добу. Цех призначений для переробки зерна пшениці, ячменю, гороху, кукурудзи і проса в крупи з отриманням пшеничної, ячної, перлової, горохової, кукурудзяної крупи і пшона, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на повідомлення компанії OLIS. Зазначається, що конструкція і оснащення крупозаводу забезпечує вихід і якість крупи відповідно діючим нормам та вимог сучасного ринку. «Зараз не час зупинятися. Треба розвиватися та бути незалежними, не тільки в державному масштабі, а в масштабах підприємства. Ціни на зерно нема, експортні шляхи працюють дуже важко. Тому щоб не залежати від експорту ми запустили крупоцех, щоб переробляти наше збіжжя та створювати додану вартість. Разом з тим ми зможемо забезпечити жителів громади якісною крупою», – зазначив представник ТОВ «КЕРАМ». Наразі всі монтажні та налагоджувальні роботи завершено. Виробництво запущено в роботу та налаштовано на переробку всіх зазначених культур, що дозволить без особливих зусиль переключатися з культури на культуру та бути маневреними у виробництві тієї або іншої крупи. «Ми сподіваємося, що наш новий крупоцех зробить свій внесок у розвиток агропромислового комплексу України та задовольнить потреби наших клієнтів у високоякісних крупах, – підсумували в товаристві «КЕРАМ».
Перегляди: 6