Головна Зберігання «Нібулон» модернізував логістичний напрямок і інвестує $12 млн. в розвиток елеваторів

«Нібулон» модернізував логістичний напрямок і інвестує $12 млн. в розвиток елеваторів

«Нібулон» інвестував майже $14 млн. в логістичний напрямок компанії, зокрема, оновлення автопарку та розвиток портової інфраструктури. Так, для посилення конкурентної переваги в логістиці було придбано 74 нових вантажівок Scania, причепів STAS, а також нових бензовозів та цистерн. Про це у своєму зверненні з нагоди 32-річчя «Нібулону» розповів генеральний директор компанії Андрій Вадатурський, передає «ПроАгро Груп».

Портову інфраструктуру філії «Бессарабська» було посилено двома новими перевантажувачами LIEBHERR, які дозволять додатково перевантажувати до 1000 тонн збіжжя на годину та будуть використані в інших логістичних моделях компанії. Залізничний парк «Нібулону» також було поповнено: за допомоги проєкту USAID «Економічна підтримка України» закуплено 50 сучасних вагонів-хоперів, побудованих на ДМЗ «Карпати».

«На черзі – модернізація елеваторного напряму на загальну суму до $12 млн. В її межах ми переглянули модель управління мережею та запровадили кластери для підвищення ефективності врядування. Основний обсяг інвестицій буде спрямовано на будівництво нового елеватора на філії «Хмільник», реконструкцію АК «Врадіївський» та ТОВ «Колосівський елеватор», – повідомив очільник «Нібулону»,

 Крім того, заплановано вдосконалення автоматизованої системи управління елеваторними комплексами силами «Нібулон Діджитал». На базі наявної системи буде створено нове програмне SCADA-рішення для забезпечення безперервного, прозорого й контрольованого технологічного процесу.

«Це дозволить нам отримувати дані в режимі реального часу, заощаджувати ресурси, збільшити продуктивність персоналу та відповідно їхню заробітну плату», – підкреслив Андрій Вадатурський.

Перегляди: 66