Головна Логістика «НІБУЛОН» перевіз річковими шляхами 25 млн. тонн вантажів

«НІБУЛОН» перевіз річковими шляхами 25 млн. тонн вантажів

Флот компанії «НІБУЛОН» перетнув позначку у 25 млн тонн транспортованих вантажів внутрішніми водними шляхами, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію агровиробника.

Наразі компанія має потужну елеваторну мережу з 27 сучасних підприємств та флот із 80 суден. Завдяки перевезенню компанією вантажів річковим транспортом, автошляхами України не проїхало більше 1 мільйона вантажівок, зазначили в «НІБУЛОНІ».

У поточному 2021/22 МР «НІБУЛОН» планує транспортувати річками 4,5–5 млн. тонн, перевершивши свій власний рекорд встановлений минулого сезону – 4,3 млн. тонн.

«Ми впевнено рухаємося до поставленої мети і вже перевезли флотом понад 2,2 млн. тонн вантажів, виконавши для цього 699 барже-буксирних рейсів», – повідомили в компанії.

Окрім зернових культур, у номенклатурі вантажів є зокрема й будівельні матеріали, метал, великогабаритні вантажі, херсонські кавуни та дині, для транспортування яких компанія  має спеціалізований флот.

«НІБУЛОН» у 2009 році почав реалізовувати масштабний та комплексний інвестиційний проєкт з відродження Дніпра і Південного Бугу як головних транспортних артерій України. Щороку компанія нарощує свої потужності та обсяги перевезень внутрішніми водними шляхами.

Перегляди: 4