Головна Логістика «Нібулон» у 2020 році перевіз по воді рекордний обсяг вантажів

«Нібулон» у 2020 році перевіз по воді рекордний обсяг вантажів

У 2020 році «Нібулон» транспортував водними шляхами 4,14 млн. тонн вантажів, що є  кращим показником  за всю історію водних перевезень компанії, повідомляє «ПроАгро Груп».

Сьогодні судноплавна компанія «Нібулон», окрім транспортування зернових культур, активно займається перевезенням й інших видів вантажів, зокрема будівельних матеріалів, херсонських кавунів та динь, металу, великогабаритних вантажів тощо.

«Усього за час діяльності судноплавної компанії (з 2009 року) українськими автошляхами не проїхало більше 880 тис. вантажівок, адже понад 21 млн. тонн різноманітних вантажів «Нібулон» транспортував внутрішніми водними шляхами», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Досягти таких високих показників компанії вдалося завдяки успішній реалізації масштабної інвестиційної програми з розвитку Дніпра та інших річок України як судноплавних артерій, розпочатої ще у 2009 році.

Вирішальним поштовхом для нарощування обсягів річкових перевезень у 2020 експерти компанії називають спуск у вересні 2019 року 140-метрового самохідного плавкрана NIBULON MAX, введення в експлуатацію двох буксирів проєкту Т410, а також будівництво двох перевантажувальних терміналів – філія «Тернівська» у Запорізькій області та філія «Зеленодольська» на Дніпропетровщині.

«Успішна діяльність компанії «Нібулон» переконливо свідчить про важливий зв’язок між розвитком внутрішніх водних шляхів та конкурентоспроможністю вітчизняної економіки на світових ринках. Річкові ресурси – це величезний потенціал нашої країни, і «Нібулон» робить усе для його ефективної реалізації», – наголосили в компанії, яка цього року планує перевезти водними шляхами 5 млн. тонн вантажів.

Перегляди: 1