Головна Новини Новини компаній «ПАЕК» збільшить виробництво овочевої продукції

«ПАЕК» збільшить виробництво овочевої продукції

Після досягнення успіху у вирощуванні овочів на полях підприємства, в ТОВ «СП «ПАЕК» посилять присутність власної овочевої продукції на вітчизняному ринку. Про це йдеться у дописі агровиробника у Facebook, передає «ПроАгро Груп».

«Уже в цьому сезоні компанія збільшила загальну площу під овочівництво до 300 га. Відведено 50 га під озиму цибулю (урожай 2024 р). А загальна площа в наступному році буде збільшена у рази», – зазначили в ПАЕК.

Також у цьому році експериментально після збору урожаю ячменю (середина липня) компанія висадила другий оборот овочів. Наголос зроблено на таких культурах як морква, буряк, огірки, кабачки, цукрова кукурудза, пекінська капуста.

«Наша компанія має вагомий досвід у вирощуванні двох урожаїв того ж соняшнику. Цього року стоїть завдання зібрати два врожаї овочів. Для проби було відведено близько 30 гектарів землі. Уся площа під крапельним зрошенням. На деяких ділянках ми вже почали першу вибірку. У планах – збільшити земельні площі під овочівництво тим самим посилити присутність продукції нашої компанії на вітчизняному ринку», – розповів засновник компанії Юрій Кормишкін.

Перегляди: 5