Головна Війна проти України Підприємства «Агропросперіс» з Хмельниччини та Вінниччини – на сторожі українських земель

Підприємства «Агропросперіс» з Хмельниччини та Вінниччини – на сторожі українських земель

У групи компаній «Агропросперіс» тепер одне завдання на всіх – допомога Збройним Силам Україні та Територіальній обороні, волонтерам, родинам, які постраждали від війни. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис групи на її сторінці у Facebook.

«Наші офіси перетворилися на гуманітарні склади. Наші автівки перевозять продукти харчування, медикаменти та інші нагальні речі. Наші працівники боронять Батьківщину у лавах ЗСУ та ТО, готують їжу для військових та внутрішніх переселенців, плетуть маскувальні сітки та працюють у волонтерських загонах», – зазначили в компанії.

Крім того, виробничі підрозділи «Агропросперісу» передали десятки легкових та вантажних автомобілів передані на потреби української армії. На додаток до цього ще й тисячі літрів палива, засоби безпеки для захисників та засоби зв’язку, обігрівачі, набори інструментів, армійські сухі пайки, продовольство, спальні комплекти та сотні  інших речей.

«Життя змінилося за один ранок. Та ми продовжуємо працювати: підживлювати озимі культури, ремонтувати техніку, готуватися до посівної кампанії. Продовольча безпека країни – це святий обов’язок кожного аграрія», – підкреслили в «Агропросперісі»

Ми разом і ми сила! Слава Україні!

Перегляди: 1