Головна Новини Наші новини Представляємо компанію «ССС» — спеціального партнера й учасника виставки Grain Storage Forum

Представляємо компанію «ССС» — спеціального партнера й учасника виставки Grain Storage Forum

Компанія «ССС» виробляє обладнання для приймання, транспортування, очищення, сушіння та зберігання будь-яких видів зернових культур. До сфери її послуг входить проєктування, розробка креслень із застосуванням новітніх програм для роботи з графічними програмами та використанням передових методів аналізу, безпосередньо виготовлення устаткування і металоконструкцій, монтаж і налагодження обладнання з подальшим сервісним обслуговуванням протягом всього терміну експлуатації.

Крім типового обладнання «ССС» займається розробкою та виготовленням нестандартного обладнання. Завдяки власним виробничим потужностям компанія має можливість виготовляти металоконструкції будь-якої складності, обробляти листовий метал різних марок (листи товщиною від 0,5 до 100 мм), що розширює сферу її діяльності. Наявність власного передового обладнання дозволяє значно скоротити час виготовлення будь-якого замовлення і запропонувати вартість, яка задовольнить будь-якого замовника.

Серед іншого компанія пропонує величезний спектр послуг з виготовлення та монтажу обладнання для підприємств агропромислового комплексу:

  • технологічне обладнання для приймання, транспортування, чищення, сушіння та зберігання будь-яких видів сипучих матеріалів;
  • аспіраційне обладнання для елеваторів і зерносховищ;
  • силоси і бункери для зберігання сипучих матеріалів;
  • металоконструкції будь-якої складності.

Компанія ТОВ «ССС» не тільки пропонує якісну продукцію, але й проводить її гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Сайт компанії: http://ccc.od.ua/

Запрошуємо відвідати виставковий стенд компанії «ССС» на Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Умови участі у форумі за посиланням:  https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 2