Головна Новини Ринок України ProGrunt пропонує розгорнутий аналіз ґрунту за 48 годин

ProGrunt пропонує розгорнутий аналіз ґрунту за 48 годин

Компанія DroneUA представила  ProGrunt – найсучаснішу лабораторію в Україні для аналізу ґрунту, створену за допомогою передових технологій Agrocares. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

Лабораторія пропонує доступні й оперативні лабораторні сервіси фермерам та компаніям з результатами вже за 48 годин і надає рекомендації по системі живлення з урахуванням запланованої культури, врожайності та попередника на полі.

Найпростіший спосіб проведення аналізу – самостійно відібрати зразок ґрунту (необхідний об’єм проби для аналізу – 500 грам) і відправити його в лабораторію, де протягом 2 діб ґрунт проходитиме цикл підготовки та серію вимірювань. Завдяки застосуванню новітньої технології (без використання реактивів) вплив людського фактора на результат аналізу зменшується, що робить результати більш точними.

Замовник отримає візуалізований pdf-звіт з результатами лабораторних досліджень і градаціями забезпечення елементами. Додатково дані аналізів надаються у вигляді електронної таблиці для зручного імпорту даних в системи фарм менеджменту.

Аналіз в лабораторії показує більше 22 показників, серед яких уміст азоту, фосфору, калію, кальцію, натрію, сірки та інших. Також у результатах аналізу відображається кислотність ґрунту та його гранулометричний склад (глина, мул і пісок).

Лабораторія висилає набір для самостійної роботи, куди входить ручний бур, набір пакетів і наклейок для маркування зразків, ви проводите відбір і надсилаєте проби для аналізу. Однак працівники лабораторії можуть й самі відібрати зразки ґрунту в будь-якій кількості по всій Україні, після чого проаналізують зразки й відправлять замовнику результат та рекомендації.

Перегляди: 5