Головна Війна проти України «Прометей» виділив майже 2 млн. гривень на допомогу армії

«Прометей» виділив майже 2 млн. гривень на допомогу армії

З початку військових дій російських окупантів ГК «Прометей» виділила майже 2 млн. гривень на закупівлю гуманітарної допомоги для армії , передає «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

«У рамках корпоративної програми підтримки армії компанія освоїла близько 2 млн. грн. на надання допомоги регіональним підрозділам ЗСУ та тероборони. Кошти направлені на закупівлю матеріально-технічних, продовольчих, медичних та інших засобів для військових, які захищають Миколаївську область. Крім того, на адресу армії Компанією були передані квадроцикл Polaris та кроссовер Renault Duster. Проєкти підтримки координуються керівництвом компанії у тісній співпраці з представниками Миколаївської ОВА та органами місцевого самоврядування», – поінформували в компанії.

ГК «Прометей» також повідомила, що й надалі має намір продовжити фінансування програми підтримки армії з метою уникнення негативних гуманітарних ситуацій у регіональних підрозділах ЗСУ та тероборони. У повідомленні наголошується, що «Прометей» готовий виділяти не лише фінансову допомогу та закуповувати матеріально-технічні та ін. засоби для військових, а й виступає з ініціативою щодо регіональної інтеграції всіх цих процесів, включаючи логістику під своїм керівництвом.

«В умовах тотального дефіциту та гуманітарної кризи в багатьох регіонах країни просто фінансової допомоги іноді недостатньо. Найчастіше необхідно шукати номенклатуру в режимі 24/7 і навіть у разі загрози артобстрілів або авіаційного бомбардування – забезпечити логістику закуплених для військових засобів», – наголосили в прес-службі компанії.

«Закликаємо всіх небайдужих долучатися до будь-якої допомоги нашій армії у цей тяжкий час! Віримо в нашу країну, віримо в нашу армію, віримо у нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!» – власник ГК «Прометей» Рафаель Гороян.

Ми – Українці! І ми житимемо у Мирі! Слава Україні!

Перегляди: 4