Головна Інші ринки Ristone Holdings придбав спиртовий завод на Черкащині

Ristone Holdings придбав спиртовий завод на Черкащині

Ristone Holdings став переможцем відкритих торгів, проведених Фондом держмайна з приватизації Косарського спиртового заводу держпідприємства «Укрспирт», повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на прес-службу компанії.

В ході торгів ціна об’єкту зросла більше ніж втричі від стартової: від 49,42 млн. грн. до 162 млн. гривень без ПДВ. Це стало рекордною ціною продажу серед об’єктів ДП «Укрспирт».

«Попри триваючу агресію сусідньої держави «Ristone Holdings» перерахував майже 200 млн. гривень та забезпечив рекордні надходження до держбюджету від приватизації у відповідній галузі. Компанія впевнена , що ці кошти стануть суттєвою підтримкою Державного бюджету України та забезпечать потреби як соціальної сфери так і Міністерства Оборони», – зазначили в компанії.

Подальші плани розвитку Ristone Holdings передбачають інвестиції у підприємство в розмірі близько 130 млн. гривень  на протязі найближчих років. Основними напрямками є розвиток технологічності виробництва, впровадження сучасних інноваційних галузевих рішень, поліпшення інфраструктури, підвищення рівня автономності та зниження енергоємності згідно із вимогами сьогодення. Компанія планує залучити до виробничої діяльності на підприємстві провідних фахівців у цій галузі.

«Найближчим із пріоритетних завдань є відновлення бізнес-процесів на підприємстві, забезпечення роботою, соціальними гарантіями працівників та їх родин, і, безумовно, вкрай важлива суттєва бюджетна допомога нашій державі для якнайшвидшого наближення перемоги», – наголосили в Ristone Holdings.

Перегляди: 6