Головна Війна проти України Російські окупанти зруйнували офіси двох виробничих компаній «Прометея»

Російські окупанти зруйнували офіси двох виробничих компаній «Прометея»

Група компаній «Прометей» повідомила про напад окупаційних сил РФ на офіси виробничих компаній «ВК Прометей» у с.Піски Баштанського р-ну та «Агро Капітал Центр» у с.Добра Криниця Баштанського р-ну. Обидва активи належать ГК «Прометей» та знаходяться у Миколаївській області, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на повідомлення прес-служби агропідприємства.

«Агресор намагався зруйнувати не лише ті підрозділи, які займаються виробничою діяльностю, а й їхню адміністративну частину. Найголовніше – вдалося уникнути людських жертв, жоден наш співробітник не постраждав. Все інше, ми безумовно зможемо закупити, відбудувати, зробити краще, ніж було, коли над головою буде знову мирне та вільне небо», – наголосили в компанії.

Фактично, «Прометей» зіткнувся з варварською катастрофою всього на своєму шляху. Виробничі підприємства групи було підготовлено до посівної на 100%, але війна внесла свої корективи. Понівечені с/г та оргтехніка, знищена документація, зруйновані системи зважування та моніторингу – це далеко не повний перелік завданих збитків. Крім цього, постраждали склади компаній «ВК Прометей» та «АКЦ».

«Незважаючи на наші втрати. ми і далі будемо продовжувати допомагати нашій армії Ї. Сьогодні нашим бійцям із ЗСУ та Тероборони будуть передані Квадроцикли Polaris та кросовер Renault Duster», – зазначили у прес-службі компанії.

Перегляди: 6