Головна Рослинництво Зернові «Розвиток попри війну: зерно і переробка» – два дні, десятки важливих тем,...

«Розвиток попри війну: зерно і переробка» – два дні, десятки важливих тем, понад 30 спікерів

За десять днів – 23-24 листопада – в Рівному відбудеться найочікуваніший збір сезону: збираються зерновики та зернопереробники на профільній конференції «Розвиток попри війну: зерно і переробка».

«Розвиток попри війну: зерно і переробка» – два дні інформаційного інтенсиву, дискусій з провідними експертами та аналітиками аграрного ринку, необмеженого спілкування з дійсними та потенційними партнерами, відвідування сучасних зернопереробних та зерноперевалювальних підприємств України.

Побачити повну картину поточного стану агропромислового ринку та зупинитись на оглядах окремих ключових його сегментів – зернового та зернопереробного – допоможуть близько 30 запрошених спікерів в ході панельних сесій:

  • Глобальні тренди: світ та Україна
  • Поточний стан економіки та аграрного ринку України
  • Тернистий шлях українського збіжжя в умовах експортної блокади
  • Прорвати блокаду: mission possible. Зерновий експорт в умовах війни
  • Шляхами Європи: що нас чекає і чи готові виробники та переробники?
  • Чи є прибуток у переробці?
  • Виїзна сесія на прогресивні локальні підприємства – сучасний борошномельний комплекс «Вілія» (Луцьк) та «вінтажний» логістично-елеваторний хаб TRADEX AGRI GROUP (Дубно).

Серед спікерів конференції: виробники та переробники сільгосппродукції, постачальники та виробники борошномельної, макаронної  та круп’яної продукції, обладнання та технологій, зернотрейдери, логісти, експерти та аналітики, а також представники міжнародних та українських профільних організацій, фахових міністерств та інституцій.

Попередню програму дводенного фахового заходу та повний перелік спікерів можна переглянути за посиланням.

В ході конференції вперше буде проведено вручення відзнаки «НЕЗЛАМНІ В ТИЛУ» тим, хто своєю незламною працею дав приклад багатьом іншим не здаватися, або ж «повстати з попелу», немов фенікс, як заради справи свого життя, свого бізнесу, так і задля підтримки економіки країни та наближення нашої Перемоги!

Долучайтесь до незламної аграрної спільноти, яка буде представлена 200+ учасниками зернового, зернопереробного та дотичних бізнесів!

Перегляди: 30