Головна Новини Наші новини Спеціальний партнер Grain Storage Forum – Хорольський механічний завод – представить свій...

Спеціальний партнер Grain Storage Forum – Хорольський механічний завод – представить свій стенд на виставці

Хорольський механічний завод

Хорольський механічний завод – підприємство з понад 80-річною історією, яке спеціалізується на виготовленні обладнання для переробки агросировини й виробництва  продуктів харчування.

Зокрема, завод випускає елеваторне обладнання, таке як зерноочисні сепаратори продуктивністю від 3 до 100 тонн/год, норії, шнекові транспортери, зерносушарки тощо. Загалом в продуктовій лінійці підприємства налічується понад 70 одиниць обладнання.

Окрім промислової продукції, завод надає своїм клієнтам й різноманітні послуги – лазерного розкрою металу, гнуття металевих виробів найскладніших форм, токарної обробки. Але найголовнішою послугою заводу  інжиніринг – починаючи від консультаційних послуг при проведенні експертизи діючого виробництва для цілей його модернізації й закінчуючи доведенням науково-конструкторських розробок до стадії виробництва.

На сьогодні Хорольським механічним заводом введено в експлуатацію сотні технологічних ліній й десятки тисяч одиниць різного устаткування.

Купуючи обладнання підприємства клієнти отримують якість, надійність і зручність експлуатації. Це підтверджують і терміни  гарантій і що більш важливо, реальні терміни експлуатації виробів заводу, які значно перевищують розрахункові терміни служби, зазначені в технічній документації.

Сайт підприємства: https://mehzavod.com.ua/ua/

Завітайте на стенд Хорольського механічного заводу, щоб ближче познайомитись з діяльністю і продукцією підприємства, на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Бронюйте квитки за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 4