Головна Війна проти України Стратегія «Прометею» – допомагати армії та забезпечувати продовольчу безпеку країни

Стратегія «Прометею» – допомагати армії та забезпечувати продовольчу безпеку країни

0308 - 04

Попри безперестанні обстріли в області, миколаївська ГК «Прометей» щодня здійснює постачання необхідних товарів для української армії. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію прес-служби компанії.

Днями «Прометей» виділив 500 тис. грн. на надання гуманітарної допомоги ЗСУ та Теробороні.

Компанія доставляє необхідні товари українським бійцям. Ці поїздки найчастіше відбуваються на межі, оскільки деякі співробітники певною мірою також стають одними з учасників бойових дій.

«Наша команда розуміє, якщо ми не можемо зупинити кровопролиття, ми можемо допомагати. Допомагати тим, хто на передовій бореться за нашу землю, щоб в майбутньому було де будувати будинки і сіяти хліб», – підкреслили в компанії.

На сьогодні «Прометей» працюємо у двох напрямках: допомога та підтримка продовольчої безпеки країни. Обидва напрями наразі є для компанії стратегічними.

«Продовжуючи працювати, ми ризикуємо, але ми розуміємо, що просто говорити та нічого не робити – це не позиція. Забезпечуючи виробничий цикл, ми виконуємо спільну роботу з підтримки продовольчої безпеки країни» – заявив засновник «Прометею» Рафаель Гороян.

Також в компанії наголосили, що наразі приймають заявки від організацій на надання гуманітарної допомоги та просять усіх небайдужих приєднатися до цієї ініціативи.

Перегляди: 2